Activiteiten & diensten

Activiteiten en diensten

Hieronder vindt u in het kort de voordelen van het lidmaatschap.

Maandelijkse bijeenkomsten

Clubavonden met lezingen, veilingen, een filatelistische quiz, verlotingen, volop gelegenheid om te ruilen, kennis te vergroten. advies van andere leden te krijgen of te geven. etc. etc.

De rondzending

Rondzendboekje is 1 van de activiteiten

Dit is één van de grootste activiteiten waar u als lid van filatelistenvereniging de Gelderse Vallei gebruik van kunt maken. Wekelijks ontvangt u 1 doos thuis waaruit u op uw gemak postzegels uitzoeken uit boekjes samengesteld door medeverzamelaars. Ook kunt u zelf uw doubletten in boekjes plakken en deze laten circuleren. Buiten het Nederlands Maandblad Filatelie ontvangt u maandelijks het blad Fila-Ede Barneveld. Juli en augustus uitgezondert. Hierin staat het reilen en zeilen van de  filatelistenvereniging de Gelderse Vallei. Het programma voor de bijeenkomsten, bestuursmededelingen, een maandelijkse puzzel voor de leden en de kavellijst voor de onderlinge veilingen.

U kunt gratis gebruik maken van de volledige Michel wereldcatalogus, deze zijn te leen op de clubmiddag en/of avond en bent u in de gelegenheid om ze voor enkele dagen te lenen.

Nieuwtjesdienst

U kunt zich via de vereniging abonneren op nieuw uitgekomen postzegels van landen van de hele wereld of van een bepaald thema, zoals bloemen, treinen, voetballen etc.

Postzegeldag

Fa. Ossenkoppele

Jaarlijks wordt er een postzegeldag gehouden in Ede.  Deze vindt plaats op de 1e zaterdag in maart. Diverse handelaren zijn altijd aanwezig.

Zo is er ook een 1 kader tentoonstelling cq wedstrijd welke in december gehouden wordt. Hiervoor geldt maar 1 voorwaarde. Meedoen. Je hoeft niet te voldoen aan de wedstrijdvoorwaarden die bij officiële wedstrijden tentoonstellingen gelden.

En nog veel meer ……..


© filatelistenvereniging De Gelderse Vallei 2020