Beurs Borculo

Filatelist

Het laatste weekend van februari staat binnenkort weer voor de deur. 

Op zaterdag en zondag 22 en 23 februari 2020 organiseren wij, de Filatelistenvereniging Lochem, Borculo,  e.o., traditiegetrouw onze jaarlijkse postzegelbeurs onder de naam „FILAFESTIVAL”  BORCULO.

Wij houden deze beurs al sinds 1965.

Bij de verzamelaars in de (Eu)regio en daarbuiten staat dit evenement hoog aangeschreven. Bezoekers uit het hele land hebben de weg naar ons gevonden.

Het FILAFESTIVAL heeft alles te bieden op het gebied van het verzamelen van postzegels, poststukken, prentbriefkaarten; van pincet tot album. De verscheidenheid aan deelnemers staat hier borg voor. Een „legertje” van vrijwilligers van de vereniging maakt dit alles mogelijk. Zij zorgen voor de opbouw en het draaiende houden van de vele activiteiten, Tevens kunnen zij u advies geven over het opzetten van een verzameling. Waar moet  men op letten; het behandelen van postzegels, het hanteren van postcatalogi, taxeren en eventuele verkoop. Op de eerste plaats komt echter het stimuleren van het verzamelen. 

De jeugd heeft hierbij haar eigen „stekje”.

Op zaterdag houdt onze vereniging ’s middags om 16.00 uur een VERENIGINGSVEILING. Op zondag volgt het 2e gedeelte van de veiling om 15.00 uur ! Het materiaal hiervoor is door de leden zelf ingebracht. De veilingcatalogus laat zien, wat er aangeboden wordt. Het veilingmateriaal (kavels) is uitsluitend tijdens de beursdagen te bezichtigen. De catalogus is op aanvraag per mail  verkrijgbaar (verzoek naar pvdedriehoek@gmail.com) of tijdens dit weekend in de zaal.

Op zondag kan elke bezoeker deelnemen aan  een gratis verloting. Trekking om 15.00 uur.

(live aanwezig is een vereiste)

FILAFESTIVAL 2020 wordt gehouden in het gebouw van MUZIEKCENTRUM BORCULO  HAARLOSEWEG 7, 7271 BV BORCULO, tel 0545 273404  van 9.30 tot 17.00 uur. De toegang is gratis.


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.