Vervolg op mijn vaders verzameling

Er was al eerder geschreven over wat er nu gedaan moet worden met een verzameling postzegels die door nalatenschap overblijven. Wij als vereniging kunnen wel advies geven maar een collectie kopen doen wij niet.

Heeft u een paar stockboeken vol met postzegels en past dit in een boodschappentas. Kom dan gerust lang op 1 van onze clubbijeenkomsten. Heeft u meerdere verhuisdozen nodig om alle albums in te doen. Neem dan contact met ons op.

Wat  kennen we bijv. een verzameling van de landen waar men op vakantie is geweest. veelal de jaren dat men er was. Ook Nederland door de jaren heen vaak de jaren 60 t/m 2001. Einde gulden periode. Deze periode is eigenlijk alleen nog interessant voor de plaatfoutenverzamelaars.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.