Nieuwe rubriek

Hier treft u diverse boekbesprekingen aan over diverse verzamelgebieden.

Deze zijn geschreven door Henk P. Burgman (AIJP) Er zullen nog diverse catalogi toegevoegd worden aan deze lijst. Tevens krijgt u zo een overzicht van alle verschenen catalogi welke uiteraard ook bij onze sponsor postzegelhandel Mirjam Meurs te verkrijgen zijn. Ook hebben we diverse delen van de Michel Europa catalogi te leen op onze clubbijeenkomsten voor de leden.

Perfins NL & OR

Het is een ruim opgezette catalogus geworden waarin alle tot op heden bekende perfins (zo als firma perforaties in verzamelaars jargon worden genoemd) van Nederland en de Overzeese Rijksdelen zijn opgenomen.


© Filatelistenvereniging De Gelderse Vallei 2020

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.