Vervolg stempelnieuws

Vervolg stempelnieuws door de  KNBF

Nu moeten er nog stempels gemaakt c.q. ontworpen worden. PostNL wil dit zonder straatnaam of kantoornaam doen.  De UPU schrijft  weer voor dat dit wel moet of door middel van een kantoornummer. Nieuw verzamelgebied als de nummers weer gebruikt gaan worden. Denk aan de puntstempels van 2 eeuwen geleden. Dit is inmiddels een leuk verzamelgebied wat erg uitgebreid gespaard kan worden.

Meer op deze site van de KNBF

Ook ons blad filatelie schrijft hierover defilatelie

 

&8 is het nummer van dit puntstempel
Puntstempel naarden

 

 

vals stempel Berlin Kaulsdorf 3
In particuliere handen zijnde stempel

Vals Stempel

Ander stempelnieuws komt vanuit Duitsland. Daar is via eBay een stempel verkocht van Berlin Kaulsdorf 1153. Dit stempel kan gebruikt zijn in de DDR periode 1963-1990. Ten tijde van de 1990-1991 in de periode van Berlijn. Verzamelaars van de ze periode moeten even opletten op dit stempel.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.