Filatelisten vereniging de Gelderse Vallei

Welkom bij de filatelistenvereniging De Gelderse Vallei.

Op deze site stellen wij ons voor, en leggen wij uit wat wij als vereniging voor u als postzegelverzamelaar kunnen doen. 2x per maand een bijeenkomst in Ede en 1x per maand in Barneveld. Filatelisten Vereniging De Gelderse Vallei is hiervan één van de grotere met 124 leden die wonen in Ede, Bennekom,  Ederveen,  Lunteren, Otterlo, Wekerom Harskamp, Barneveld, Garderen, de Glind, Stroe, Achterveld en Voorthuizen.

Jeugdleden zijn van harte welkom.

FV de Gelderse Vallei is één van de 55 verenigingen die deel uit maakt van het Samenwerkingsverband Filatelie. Deze zijn verdeeld over 7 Rayons. Het SVF verzorgt o.a. het verdelen van de rondzendboekjes en postwaardenstukken naar de verenigingen. Dit gebeurt vanuit Houten. Ook zijn er 2 vormen van veilingen. Een zaalveiling en een internetveiling welke terug te vinden is op svfveiling.nl.

Dan is de nieuwtjesdienst ook een onderdeel waar u zich op kan abonneren. (Opgeven kan hier.)  De Nieuwtjes worden dan via de vereniging aan u uitgeleverd. Ook krijgt u het maandblad filatelie thuisgestuurd mits u deze wilt ontvangen. Het maandblad Filatelie verschijnt 10 x per jaar. Verder behartigd SvF uw belangen. Recent nog tegen het opheffen van de poststempels op de servicepunten van PostNL. Vanaf 1 juni 2017 worden deze weer in gebruik genomen bij de servicepunten.

Bezoek onze sponsoren

Eerst volgende bijeenkomst is 1 december

Volg hier het laatste nieuws

  • 1 december met Jan Macktroffee
  • 15 december clubmiddag
  • Vergeet niet de veilinglijst uit te printen en mee te nemen voor 3 november

De eerstvolgende postzegelbeurs zal in 2023 in maart plaats vinden.

Aantekenstrookje-Vluchtoord-Uden
Puntstempel
Krantenbandje
ps 172