Filatelisten vereniging de Gelderse Vallei

Welkom bij de filatelistenvereniging De Gelderse Vallei. Op deze site stellen wij ons voor, en leggen wij uit  wat wij als vereniging voor u als postzegelverzamelaar kunnen doen. 2x per maand een bijeenkomst in Ede en 1x per maand in Barneveld. FilatelistenVereniging De Gelderse Vallei is hiervan één van de grotere met ongeveer 175 leden die wonen in Ede, Bennekom,  Ederveen,  Lunteren, Otterlo, Wekerom Harskamp, Barneveld, Garderen, de Glind,  Stroe, Achterveld en Voorthuizen. Jeugdleden zijn van harte welkom.Afgelast Let Op! In verband met het Coronavirus gaan de onderstaande bijeenkomsten niet door.

Let op! De eerst volgende bijeenkomsten gaan niet door;

  • 2 april in Ede
  • 16 april Barneveld
  • 7 mei Ede
  • 14 mei Barneveld

Zaalveiling SVFilatelie van 4 april in Velp gaat niet door. Deze is verplaatst naar 31 oktober 2020


Blijf het laatste nieuws over het Coronavirus en de gevolgen voor onze bijeenkomsten volgen op onze website. Mochten er wijzigingen plaats vinden kunt u het hier lezen.

Het niet doorgaan van de bijeenkomsten vind ik?
10 votes · 10 answers       Bezoek onze sponsorenFV de Gelderse Vallei is één van de 55 verenigingen die deel uit maakt van het Samenwerkingsverband Filatelie. Deze zijn verdeeld over 7 Rayons. Het SVF verzorgt o.a. het verdelen van de rondzendboekjes en postwaardenstukken naar de verenigingen. Dit gebeurd vanuit Houten. Het postzegelwinkeltje is altijd weer een gewaardeerd onderdeel waar menig filatelist graag een bezoek aan brengt. Tevens zijn er 2 vormen van veilingen. Een zaalveiling en een internetveiling welke terug te vinden is op svfveiling.nl.

Dan is de nieuwtjesdienst ook een onderdeel waar u zich op kan abonneren. (Opgave kan hier.)  De Nieuwtjes worden dan via de vereniging aan u uitgeleverd. Ook krijgt u het maandblad filatelie thuisgestuurd mits u deze wilt ontvangen. Het maandblad Filatelie verschijnt 10 x per jaar. Verder behartigd SvF uw belangen. Recent nog tegen het opheffen van de poststempels op de servicepunten van postnl. Vanaf 1 juni 2017 worden deze weer in gebruik genomen bij de servicepunten.


Puntstempel Ede
Krantenbandje


© Filatelistenvereniging De Gelderse Vallei 2020