Filatelisten vereniging de Gelderse Vallei

Welkom bij de filatelistenvereniging De Gelderse Vallei. Op deze site stellen wij ons voor, en leggen wij uit  wat wij als vereniging voor u als postzegelverzamelaar kunnen doen. 2x per maand een bijeenkomst in Ede en 1x per maand in Barneveld. FilatelistenVereniging De Gelderse Vallei is hiervan één van de grotere met ongeveer 175 leden die wonen in Ede, Bennekom,  Ederveen,  Lunteren, Otterlo, Wekerom Harskamp, Barneveld, Garderen, de Glind,  Stroe, Achterveld en Voorthuizen. Jeugdleden zijn van harte welkom.


De bijeenkomst van 15-10-2020 is vervallen

Blijf hier kijken om na te gaan of de eerst volgende bijeenkomst door kan gaan.

19 november clubmiddag

  • 19 november 2020 clubmiddag. Dit onder voorbehoud van de huidige maatregelen die er nu gelden.


       Bezoek onze sponsoren


FV de Gelderse Vallei is één van de 55 verenigingen die deel uit maakt van het Samenwerkingsverband Filatelie. Deze zijn verdeeld over 7 Rayons. Het SVF verzorgt o.a. het verdelen van de rondzendboekjes en postwaardenstukken naar de verenigingen. Dit gebeurd vanuit Houten. Het postzegelwinkeltje is altijd weer een gewaardeerd onderdeel waar menig filatelist graag een bezoek aan brengt. Tevens zijn er 2 vormen van veilingen. Een zaalveiling en een internetveiling welke terug te vinden is op svfveiling.nl.

Dan is de nieuwtjesdienst ook een onderdeel waar u zich op kan abonneren. (Opgave kan hier.)  De Nieuwtjes worden dan via de vereniging aan u uitgeleverd. Ook krijgt u het maandblad filatelie thuisgestuurd mits u deze wilt ontvangen. Het maandblad Filatelie verschijnt 10 x per jaar. Verder behartigd SvF uw belangen. Recent nog tegen het opheffen van de poststempels op de servicepunten van postnl. Vanaf 1 juni 2017 worden deze weer in gebruik genomen bij de servicepunten.


Puntstempel Ede
Krantenbandje


© Filatelistenvereniging De Gelderse Vallei 2020