Home FV de Gelderse Vallei

Welkom bij de filatelistenvereniging De Gelderse Vallei. Op deze site stellen wij ons voor, en leggen wij uit  wat wij als vereniging voor u als postzegelverzamelaar kunnen doen. 2x per maand een bijeenkomst in Ede en 1x per maand in Barneveld. FilatelistenVereniging De Gelderse Vallei is hiervan één van de grotere met ongeveer 175 leden die wonen in Ede, Bennekom,  Ederveen,  Lunteren, Otterlo, Wekerom Harskamp, Barneveld, Garderen, de Glind,  Stroe, Achterveld en Voorthuizen. Jeugdleden zijn van harte welkom.

Download hier de veilinglijst van Svfilatelie

De veiling zal 26 oktober plaats vinden in Velp.


De eerst volgende bijeenkomsten vinden plaats op;

  • 7 november in Ede.
  • 10 oktober in Barneveld.

Persoonlijke zegel

Nu te koop voor € 1,50 of een heel vel € 15,00. excl. verzendkosten € 1,00 voor losse exemplaren € 2,00 voor de vel(len)


Hier kunt u ons nieuwste nummer van Fila Ede Barneveld downloaden

       Bezoek onze sponsors

Dutchstamp
MPO
Heritage auctions Europe

FV de Gelderse Vallei is één van de 55 verenigingen die deel uit maakt van het Samenwerkingsverband Filatelie. Deze zijn verdeeld over 7 Rayons.

Het SVF verzorgt o.a. het verdelen van de rondzendboekjes en postwaardenstukken naar de verenigingen. Dit gebeurd vanuit Houten.

Het postzegelwinkeltje is altijd weer een gewaardeerd onderdeel waar menig filatelist graag een bezoek aan brengt.

Tevens zijn er 2 vormen van veilingen. Een zaalveiling en een internetveiling welke terug te vinden is op svfveiling.nl.

Dan is de nieuwtjesdienst ook een onderdeel waar u zich op kan abonneren. (Opgave kan hier.)  De Nieuwtjes worden dan via de vereniging aan u uitgeleverd. Ook krijgt u het maandblad filatelie thuisgestuurd mits u deze wilt ontvangen.Het maandblad Filatelie verschijnt 10 x per jaar. SvF verzorgt ook het huisorgaan Filateliekoerier. Deze verschijnt 3x per jaar waarvan 1x op papier en verder digitaal. Verder behartigd SvF uw belangen. Recent nog tegen het opheffen van de poststempels op de servicepunten van postnl. Vanaf 1 juni 2017 worden deze weer in gebruik genomen bij de servicepunten.© Filatelistenvereniging De Gelderse Vallei 2019