Home FV de Gelderse Vallei

SvFilatelieWelkom bij de Filatelistenvereniging De Gelderse Vallei.

Op deze site stellen wij ons voor, en leggen wij uit  wat wij als vereniging voor u als postzegelverzamelaar kunnen doen. 2x per maand een bijeenkomst in Ede en 1x per maand in Barneveld. FilatelistenVereniging De Gelderse Vallei is hiervan één van de grotere met ongeveer 200 leden die wonen in Ede, Bennekom,  Ederveen,  Lunteren, Otterlo, Wekerom Harskamp, Barneveld, Garderen, de Glind,  Stroe, Achterveld en Voorthuizen. Ook hebben wij een jeugdafdeling.


De eerst volgende bijeenkomst is op donderdag

Kasteel Hoekelum

Nu te koop voor € 1,50 of een heel vel € 15,00. excl. verzendkosten € 1,00 voor losse exemplaren € 2,00 voor de vel(len)

   
      Fila

Hier kunt u ons nieuwste nummer van Fila Ede Barneveld downloaden

       Bezoek onze sponsors

Dutchstamp

MPOHeritage auctions Europe


FV de Gelderse Vallei is één van de 55 verenigingen die deel uit maakt van het Samenwerkingsverband Filatelie. Deze zijn verdeeld over 7 Rayons.

Het SVF verzorgt o.a. het verdelen van de rondzendboekjes en postwaardenstukken naar de verenigingen. Nu nog van uit Den Haag maar later dit jaar vanuit Houten.

Het postzegelwinkeltje is altijd weer een gewaardeerd onderdeel waar menig filatelist graag een bezoek aan brengt.

Tevens zijn er 2 vormen van veilingen.

Één zaalveiling en een internetveiling welke terug te vinden is op svfveiling.nl.

Dan is de nieuwtjesdienst ook een onderdeel waar u zich op kan abonneren. (Opgave kan hier.)  De Nieuwtjes worden dan via de vereniging aan u uitgeleverd. Ook krijgt u het maandblad filatelie thuisgestuurd mits u deze wilt ontvangen.Het maandblad Filatelie verschijnt 10 x per jaar. SvF verzorgt ook het huisorgaan Filateliekoerier. Deze verschijnt 3x per jaar waarvan 1x op papier en verder digitaal. Verder behartigd SvF uw belangen. Recent nog tegen het opheffen van de poststempels op de servicepunten van postnl. Vanaf 1 juni 2017 worden deze weer in gebruik genomen bij de servicepunten.

Punstempel

Facebook© Filatelistenvereniging De Gelderse Vallei 2018